h

Nieuws uit 2018

13 maart 2018

PvdA, SP en D66 Sluis willen dat wethouder Peter Ploegaert opstapt

Omwonenden van het nieuwe park in aanleg van Roompot bij Nieuwvliet belden met zorgen naar de gemeente Sluis en werden teruggebeld door Roompot.  Dat is onacceptabel en neigt naar belangenverstrengeling. Als het aan de SP, PVDA en D'66 ligt, neemt wethouder Peter Ploegaert daarom per direct ontslag. 

Vanavond tijdens de raadsvergadering wordt een motie van wantrouwen tegen de wethouder ingediend. De directe reden voor het indienen van de motie is het handelen van de gemeente met betrekking tot de aanleg van het nieuwe park van Roompot bij Nieuwvliet.

Lees verder
4 januari 2018

Stakende chauffeurs, lege bushaltes in Zeeland

Foto: ag / ag

Rudy vanmorgen op bezoek bij onze stakende buschauffeurs in Oostburg.

 

Er rijden vandaag geen bussen; de chauffeurs staken om te protesteren tegen de werkdruk en het gebrek aan scholing en plaspauzes; bovendien eisen ze hoger loon. De Socialistische Partij bezoekt vandaag de stakende buschauffeurs om hen te steunen. De Statenfractie van de SP zal in de vergadering van Provinciale Staten op 2 februari een motie indienen waarin ze Gedeputeerde Staten vraagt, concrete afspraken met Connexxion te maken over het verminderen van de werkdruk.

Lees verder

Nieuws per jaar

U bent hier