h

SP fractie steunt Motie van Wantrouwen niet.

10 juli 2016

SP fractie steunt Motie van Wantrouwen niet.

PERSBERICHT d.d. 9 juli 2016

De coalitie fracties van het CDA, VVD en Nieuw Gemeentebelang hebben een extra openbare besluitvormende raadsvergadering gevraagd op dinsdag 12 juli 2016. Deze fracties dienen een motie van Wantrouwen in tegen wethouder de Bruijn (D66) en ook de fractie D66 . Deze motie is bedoeld, om de enige redelijk sociale wethouder buiten spel te zetten en het beleid te verharden voor de inwoners ten gunste van de toeristen. De SP fractie zal deze motie niet steunen omdat onze fractie absoluut geen vertrouwen heeft in de “nieuwe coalitie”. 

Er zijn nog meerdere redenen om deze motie niet te steunen. De SP is van mening dat het gehele college moet opstappen, het beleid van dit college is falende bij de grote projecten zoals het havengebied Breskens, daar moet steeds meer geld bij. De ontwikkeling van de kust is geen ontwikkeling maar vernietiging van onze mooie kust, Masterplan Oostburg is ook zoiets, een Jumbo in het centrum van Oostburg gewoon een idioot plan van een gemeente met te weinig financiën en een college dat het geld al uitgeeft voordat er iets binnenkomt, ook zoiets idioots. Ook de financiële positie van de gemeente is ronduit slecht te noemen. Deze motie van Wantrouwen ingediend door deze fracties die allemaal geen brandschone lei hebben, een fractievoorzitter die vertrouwelijk informatie heeft gelekt en dan niet zijn politieke verantwoordelijkheid neemt, een andere fractievoorzitter waar de complete fractie is vernieuwd en vervangen, hoe zou dat komen denkt u ?

Fractievoorzitters die, door inwoners te manipuleren om bepaalde berichten op sociale media te laten publiceren en ook onder druk zetten om bepaalde berichten op die sociale media niet te verwijderen. Wie wordt hun volgende slachtoffer de burgemeester misschien of de wethouder van het CDA. Voor vragen aan- en/of opmerkingen kunt u mij bereiken op onderstaand telefoonnummer en/of e-mail.

Met vriendelijke groet,

Rudy Eversdijk

Fractievoorzitter SP Sluis

e-mail: rudye@zeelandnet.nl

gsm : 06 – 42 22 07 47

Reactie toevoegen

U bent hier