h

Huurdersavond met Sadet Karabulut op 29 mei wordt afgeblazen

18 mei 2015

Huurdersavond met Sadet Karabulut op 29 mei wordt afgeblazen

WOONGOED WIL NIET IN GESPREK MET SP Sluis .

Afdeling SP Sluis  wilde in het kader van de landelijk SP actie          “ Huur te Duur” een avond organiseren om met Sadet Karabulut (lid Tweede Kamer SP fractie), onze Wethouder Volkshuisvesting en de directie van Woongoed in gesprek te gaan over de huurverhogingen, in het verleden, nu en in de toekomst.

Helaas is onze Wethouder verhinderd, had een dringende afspraak elders in  het land, dat kan gebeuren.

Ook hadden we woningcorporatie Woongoed  uitgenodigd omdat ze tijdens een vorige info-avond in Breskens niet waren uitgenodigd en we toen bericht kregen dat ze er graag waren bij geweest om deze reden was de directie van Woongoed nu wel uitgenodigd maar op 13 mei 2015 kregen we een e-mail dat ze niet in gesprek willen gaan met de SP, een rancune tegen onze afdeling omdat ze er vorige keer er niet bij mochten zijn, wie zal het zeggen.

Toch is het vreemd dat Woongoed niet in gesprek wil gaan met  hun   eigen  huurders en geen uitleg willen geven over huurverhogingen die ze jaarlijks door voeren, bang voor de reactie van SP (dit keer in het gezelschap van ons Tweede Kamerlid) , de huurders we zullen dit nooit weten omdat in de e-mail geen enkel reden stond voor het niet willen verschijnen op onze informatie avond.

SP Sluis vindt de houding van Woongoed heel vreemd dat ze niet willen luisteren naar klachten van hun eigen huurders ze zijn tenslotte de grootste aanbieder van huurwoningen in onze gemeente.

SP Sluis vindt het erg jammer maar de avond van 29 mei 2015 wordt geannuleerd en we gaan kijken voor een andere datum waarschijnlijk nog voor de zomer maar dan zonder Woongoed.

Het middagprogramma van het bezoek aan de Dethon Oostburg met Sadet Karabulut gaat gewoon door.

 

Voor meer informatie;

Rudy Eversdijk

Tel: 06 – 42 22 07 47

Email: fractiesluis@sp.nl of rudye@zeelandnet.nl

 

Reactie toevoegen

U bent hier